Vinn med Libero och COOP

Delta I tävlingen

Fyll i ditt namn och mobilnummer, och ladda upp en bild av ditt kvitto för att delta i tävlingen. (har du köpt paketen på två olika kvitton måste du ladda upp båda).
+ 46
Jag godkänner att Liberovinn.se integritetspolicy och att mina uppgifter sparas tills dess att tävlingen är avslutad. Därefter raderas alla uppgifter enligt GDPR .Jag godkänner också att mitt namn visas på liberovinn.se om jag vinner.

Vi har skickat dig ett SMS

Vi har nu registrerat ditt köp och skickat dig ett SMS med en sexsiffrig kod.
Fyll i koden här under för att verifiera att det är ditt nummer.

TACK {Name}!
Du deltar nu i tävlingen

Vinnaren utses vecka 37 och visas med förnamn och stad på denna sidan. Vi kontaktar vinnaren via telefon/sms direkt när vi utsett vem som vunnit.

Hälsningar
Libero Sverige
Tävlingsvillkor och beskrivning
Kampanjperiod: 15.07.2024 - 08.09.2024

Vi på Libero vill att alla barn ska få växa upp på ett jordklot med många olika växter och djur.

Med sommarens kampanj "Save the Bees" vill vi sprida kunskap om hur viktiga bin och andra små pollinatörer är. De upprätthåller balansen i ekosystemen och skapar grönska, mat och biologisk mångfald.  Så när vi tillsammans hjälps åt att ta hand om våra små bi-kompisar gör vi också en insats för planeten som våra barn ska ärva.

Just nu kan du som är COOP kund vara med och tävla om en heldag på UNIVERSEUM för hela familjen + övernattning på hotell! Där kan hela familjen lära sig mer om biologisk mångfald.
 

Du deltar i tävlingen genom att:

  • - Köpa 2 st valfria Libero blöjpaket köpta under perioden 15 juli--8 september. Spara kvittot!
  • - Fyll i ditt mobiltelefonnummer
  • - Ladda upp en bild på ditt kvitto på här ovanför  (på liberovinn.se/COOP)

Valfria Libero blöjpaket = Gäller endast Libero blöjor inköpta på Coop
Uppladdade kvitton daterade före och efter detta datum ingår inte i tävlingen. Du kan delta så många gånger du vill – dock max. en gång per kvitto.

Tävlingen börjar den 15 juli och avslutas den 8/9 2024

Priset är en heldag på UNIVERSEUM inkl en övernattning på hotell i Göteborg för hela familjen (4 personer) värde ca 4000 sek

 

Vecka 37 2024 dras en vinnare. Vinnaren kontaktas av en representant från Essity via telefon/SMS. Vinnarens förnamn  och bostadsort presenteras även på liberovinn.se

Tävlingen hålls i Sverige i samarbete med utvalda Coopbutiker i Västra Sverige. Alla personer som bor i Sverige kan delta i tävlingen. Om du är under 18 år behöver du din förälders eller vårdnadshavares samtycke för att delta.
Anställda på Essity Hygiene & Health AB i Sverige och Onepage kan inte delta i tävlingen.
Tävlingen arrangeras av Essity Hygiene & Health AB i Sverige. Om du har frågor om tävlingen kan du skicka ett meddelande via https://support.libero.se/hc/sv

Essity ansvarar inte för eventuella tryckfel. Vi förbehåller oss rätten att Essity Hygiene & Health AB i Sverige kan göra ändringar i tävlingen vid behov.

Vid misstanke om fusk har Essity rätt att kolla upp och utesluta deltagare. Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsvillkoren.
Genom att delta i tävlingen samtycker du även till att Essity registrerar och lagrar dina personuppgifter i syfte att administrera tävlingen.
När tävlingen är avslutad kommer personuppgifter att raderas. Essity kommer inte att sälja eller på annat sätt lämna ut
personuppgifter, inklusive e-postadresser. Eventuell vinstskatt betalas av Essity. Priset är personligt och kan inte överlåtas och kan inte bytas mot kontanter.
Ev vinstskatt betalas av Essity

Lycka till!