Tävla och Vinn Presentkort på Kids Concept

Delta I tävlingen

Fyll i ditt namn och mobilnummer, och ladda upp en bild av ditt kvitto för att delta i tävlingen. (har du köpt paketen på två olika kvitton måste du ladda upp båda).
+ 46
Jag godkänner att Liberovinn.se integritetspolicy och att mina uppgifter sparas tills dess att tävlingen är avslutad. Därefter raderas alla uppgifter enligt GDPR .Jag godkänner också att mitt namn visas på liberovinn.se om jag vinner.

Vi har skickat dig ett SMS

Vi har nu registrerat ditt köp och skickat dig ett SMS med en sexsiffrig kod.
Fyll i koden här under för att verifiera att det är ditt nummer.

TACK {Name}!
Du deltar nu i tävlingen

Vinnaren utses vecka 44 och visas med förnamn och stad på denna sidan. Vi kontaktar vinnaren via telefon/sms direkt när vi utsett vem som vunnit.

Hälsningar
Libero Sverige
Tävlingsvillkor och beskrivning
Kampanjperiod: 18.09.2023 - 29.10.2023

Du deltar i tävlingen genom att:

  • - Köpa 2 st valfria Libero produkter, köpta under perioden 18/9 2023 29/10 2023. Spara kvittot!
  • - Fyll i ditt mobiltelefonnummer
  • - Ladda upp en bild på ditt kvitto på här ovanför  (på liberovinn.se/kidsconcept)

Valfri LIberoprodukt = Libero blöjor, våtservetter eller babyvård.
Uppladdade kvitton daterade före och efter detta datum ingår inte i tävlingen. Du kan delta så många gånger du vill – dock max. en gång per kvitto.

Tävlingen börjar den 18/9 och avslutas den 28/10 2023.

Priset är ett presentkort på 5000 kr från Kids Koncept. VI tävlar ut två styck, ett per vinnare.

Vecka 44 2023 dras en vinnare. Vinnaren kontaktas av en representant från Essity via telefon/SMS. VInnarens förnamn  och bostadsort presenteras även på liberovinn.se

Tävlingen hålls i Sverige. Alla personer som bor i Sverige kan delta i tävlingen. Om du är under 18 år behöver du din förälders eller vårdnadshavares samtycke för att delta.
Anställda på Essity Hygiene & Health AB i Sverige och Onepage kan inte delta i tävlingen.
Tävlingen arrangeras av Essity Hygiene & Health AB i Sverige. Om du har frågor om tävlingen kan du skicka ett meddelande via https://support.libero.se/hc/sv

Essity ansvarar inte för eventuella tryckfel. Vi förbehåller oss rätten att Essity Hygiene & Health AB i Sverige kan göra ändringar i tävlingen vid behov.

Vid misstanke om fusk har Essity rätt att kolla upp och utesluta deltagare. Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsvillkoren.
Genom att delta i tävlingen samtycker du även till att Essity registrerar och lagrar dina personuppgifter i syfte att administrera tävlingen.
När tävlingen är avslutad kommer personuppgifter att raderas. Essity kommer inte att sälja eller på annat sätt lämna ut
personuppgifter, inklusive e-postadresser. Eventuell vinstskatt betalas av Essity. Priset är personligt och kan inte överlåtas och kan inte bytas mot kontanter.

Lycka till!